Financijske potpore za razvoj maslinarstva.

12 . Ožujak . 2021

Dragi maslinari,

11.03. 2021. održana je prva online radionica u organizaciji Zagrebačkog maslinarskog instituta i Jurja Ivankovića (Juraj je član ZMI s desetogodišnjim iskustom razvoja vlastitog poljoprivrednog gospodarstva uz korištenje različitih oblika financijskih potpora te iskustvom u upravljanju programima i projektima su-financiranima sredstvima EU fondova). Na radionici koja je trajala skoro 2 sata, Juraj je iznio najvažnije informacije vezane za aktualne mogućnosti unaprjeđenja razvoja poljoprivrednog gospodarstva korištenjem različitih oblika izravnih potpora, potpora u okviru IAKS mjera ruralnog razvoja, investicijskih bespovratnih potpora te drugih financijskih instrumenata, nakon čega je usljedila kratka rasprava.

Veliko hvala Jurju i svim sudionicima radionice. Nadamo se da će većina vas iskoristiti ovo predavanje kako bi unaprijedili svoje OPG-ove i kako bi svi zajedno digli hrvatsko maslinarstvo na veći nivo.

Za sve vas koji niste mogli sudjelovati, objavljujemo prezentaciju. U slučaju bilo kakvih pitanja, slobodno nam se obratite. 

Veselimo se novim radionicama!

ZMI