Ponuda za gnojiva i zaštitna sredstva - posebno za članove

04 . Travanj . 2022

Dragi članovi udruge,

Imamo lijepe novosti za vas. Članovi udruge, Nenad Severin i Ivan Prpić, imali su zahtjevan zadatak evaluacije i usporedbe ponuda za gnojiva i zaštitna sredstva. Uzevši u obzir sve dobivene ponude (kontaktirali su 13 ponuđača, od kojih je njih 6 poslalo ponude). Nakon detaljne analize, a uzevši u obzir i cijenu i kvalitetu, odabrana su dva dobavljača:

  1. Velebit Agro d.o.o - imaju širok spektar proizvoda i u većini proizvoda koje maslinari trebaju su ponudili najbolju cijenu za kvalitetu. Skladište im je u Zagrebu, Borongajska 69.

Kontakt podaci su: email: upit@velebitagro.com, telefon: +385 1 2334 766.

Kad kupujete, molim koristite ovaj email ili telefonski broj, obavezno se predstavite i kažete da ste iz ZMI. U prilogu je cjenik Velebit Agro za ZMI (bez PDV), POPUSTI SU VEĆ URAČUNATI.

       2. Osim njih, jako dobre proizvode ima i Pro-eco, njihovo je skladište u Varaždinu.

Kontakt podaci su: Marko Levanić, email: marko.levanic@proeco.hr, telefon: +385 91 4085  061

Kad kupujete, javite se direktno telefonom Marku Levaniću, obavezno se predstavite i kažete da ste iz ZMI. Kod njih kao član ZMI možete ostvariti 15% popusta, u prilogu je cjenik (bez PDV), NA NJEGA SE OBRAČUNAVA 15% POPUST.

Oba ponuđača nude i prijevoz poznatim kuririma: DPD, HP, InTime itd. Prezentacije odabranih ponuđača održat će se 23.5.2022. na Godišnjoj skupštini.