Poziv na izlet - Muzej maslina u Puli

19 . Listopad . 2022

Drage maslinarke, maslinari i prijatelji,

Pozivamo vas na stručni izlet u Muzej maslina u Puli (Kuća istarskog maslinovog ulja, https://oleumhistriae.com/), posjet jednoj suvremenoj i jednoj povijesnoj uljari te "Fešti od maslina" u Vodnjanu https://www.dmmu.info/ (Istravirgin 2022). U planu je dvodnevni stručni izlet:

subota:

- polazak u subotu 26.11. u 8 sati s parkirališta južno do NSK. Vozimo se udobnim autobusom "Samoborček" i dolazimo u Pulu oko podne ili malo iza podne;

- obilazimo Muzej maslina (Kuća istarskog maslinovog ulja) s kompletnom programom edukacije i degustacije ulja;

- posjeta jednoj od istarskih uljara (detalji na vrijeme);

- odlazak u Istarske toplice, https://www.istarske-toplice.hr/, gdje će biti organizirana zajednička večera, noćenje i doručak u nedjelju 27. 11.

nedjelja:

- nakon doručka odlazak u drugu uljaru (detalji na vrijeme) i u Vodnjan (Istravirgin 2022), razgledanje prodajne izložbe, edukacija, degustacija delicija itd.

- povratak u kasnim poslijepodnevnim satima, s dolaskom u Zagreb oko 20 sati.

 

Cijena cjelovitog programa je 700 kn po osobi u dvokrevetnoj sobi ili 760 kn u jednokrevetnoj. U cijenu je uključen prijevoz, ulaznica u muzej s punim programom, te zajednička večera, noćenje i doručak u Istarskim toplicama.

U busu ima 49 mjesta, pa možete povesti i članove obitelji i zainteresirane prijatelje. Mjesto u busu i cjeloviti program osiguravate uplatom na IBAN udruge: HR8224840081105771810.  Prijave se primaju do popunjenja mjesta u autobusu.

Veselimo se druženju i zajedničkom učenju o maslinama.

Za UO ZMI Srećko Gross