Radionica: Financijske potpore za razvoj maslinarstva.

04 . Ožujak . 2021

Dragi članovi/ce,

S ciljem upoznavanja svih članova naše udruge o različitim oblicima financijskih potpora dostupnih za unaprjeđenje poslovanja poljoprivrednih gospodarstava, ovim putem pozivamo vas na radionicu Financijske potpore za razvoj maslinarstva.

S obzirom na još uvijek aktualna ograničenja povezana s epidemijom virusa COVID-19, radionica će se održati putem ove on-line platforme u gore navedeno vrijeme. Radionicu će voditi Juraj Ivanković, član ZMI s desetogodišnjim iskustom razvoja vlastitog poljoprivrednog gospodarstva uz korištenje različitih oblika financijskih potpora te iskustvom u upravljanju programima i projektima su-financiranima sredstvima EU fondova. Radionica je zamišljena na način da se u prvom dijelu održi prezentacija ključnih informacija vezano za aktualne mogućnosti unaprjeđenja razvoja poljoprivrednog gospodarstva korištenjem različitih oblika izravnih potpora, potpora u okviru IAKS mjera ruralnog razvoja, investicijskih bespovratnih potpora te drugih financijskih instrumenata, nakon čega bi se u drugom dijelu o temi nastavilo raspravljati prema pitanjima i interesima sudionika.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, ljubazno Vas molimo da se javite na info@zagreboliveinstitute.hr kako bismo Vam prosljedili link sastanka.

Veselimo se susretu i srdačno vas pozdravljamo!

ZMI