Poziv izlagačima na 3.Festival maslina u Zagrebu

13 . Rujan . 2017

 

 

 

 

 

 

 

Poziv izlagačima na prodajnu izložbu na 3. Festivalu maslina u Zagrebu 2018.

U organizaciji Udruge „Zagrebački maslinarski institut“ i „Zagrebačkog Velesajma“  na Zagrebačkom velesajmu će se od 23. do 25. veljače 2018., održati 3. Festival maslina u Zagrebu. Vrijeme održavanje je u istom terminu kada i renomirani sajmovi Nautika i Hotel&Gastroteh.

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Gradu Zagrebu na području maslinarstva. Na 2.Festivalu 2017.g. ,izlagalo je oko 50 izlagača iz svih dijelova Hrvatske kako maslinara tako i ostalih izlagača , a sajam je posjetilo nekoliko tisuća posjetitelja. Sajam su prepoznali i Grad Zagreb, Zagrebačka županija i neka hrvatska ministarstva (Ministarstvo poljoprivrede), koji bilo to pokroviteljstvom ili sudjelovanjem dolaze na našu izložbu.

Predviđeno otvaranje Festivala je u petak 23. veljače 2018. u 14 sati , a program Festivala će se održavati sve do nedjelje 25. veljače 2018. u 19 sati. Naravno i ove godine nastavit ćemo s promocijom kvalitetnih maslinovih ulja i proizvoda od maslina, te pripremamo niz edukativnih predavanja, prezentacija i sl. Kao i ranijih godina, predviđena je prodajna izložba maslinovog ulja i drugih proizvoda od maslina, te pozivamo  i ostale izlagače iz Gastro područja i područja poljoopreme da se priključe manifestaciji.

Program i sadržaj Festivala će biti bogatiji od prethodnog, tako da se očekuje vrlo veliki odaziv zainteresiranih, kako maslinara i drugih izlagača, tako i građana. Novina je pola dana dulje trajanje Festivala kao i  suorganizatorstvo Zagrebačkog Velesajama, čime će promidžba i organizacija samog Festivala biti još kvalitetnija. Istovremeno održavanje sajmova Nautika i Hotel&Gastroteh pridonijeti će svakako većoj posjećenosti Festivala.

S osobitim zadovoljstvom možemo istaknuti da su uvjeti za izlagače, unatoč velikim organizacijskim troškovima ostali izuzetno povoljni.Pozivamo Vas da nam se pridružite i sudjelujete u prodajnoj izložbi, te se građanima grada Zagreba i drugim posjetiteljima predstavite sa svojim proizvodima.

U prilogu možete  pronaći cjenik sudjelovanja na manifestaciji kao i pogodnosti za donatore .