Poziv izlagačima prodajnu izložbu na 4. Festivalu maslina 2019.- kategorija Ostali izlagači

26 . Listopad . 2018

 

 

 

 

 

 

Poziv izlagačima na prodajnu izložbu na 4. Festivalu maslina u Zagrebu 2019.

4. Festival maslina u Zagrebu održat će se 23. i 24. veljače 2019. godine.

Organizator festivala je Zagrebački maslinarski institut, a suorganizatori su Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba i Zagrebački velesajam.

Festival će se održavati u Kongresnom centru ZV-a. Uspjeh dosadašnja tri festivala maslina u Zagrebu dodatno nas potiče i motivira da organiziramo još bolju i uspješniju manifestaciju u kojoj ćete, nadamo se, sudjelovati i uživati. Program i sadržaj Festivala će biti bogatiji od prethodnog, tako da se očekuje vrlo veliki odaziv zainteresiranih, kako maslinara i drugih izlagača, tako i građana. Cilj Festivala je educirati građane Zagreba i druge posjetitelje o nutritivnoj i zdravstvenoj vrijednosti maslinova ulja i proizvoda od maslina. Drugo, upozoriti na kvalitetu hrvatskih maslinovih ulja, organiziranjem ocjenjivanja ulja (senzorska analiza, panel ocjenjivača) i organiziranjem prodajne izložbe.

Na izložbi i ocjenjivanju će sudjelovati maslinari iz cijele Hrvatske i nekoliko susjednih zemalja. U sklopu Festivala bit će održan Stručni skup, kako za maslinare, tako i za širu publiku. Kao i prošlih godina važan segment Festivala bit će prodajna izložba maslinovih ulja i drugih proizvoda od maslina. Izložba će za posjetitelje biti otvorena u subotu 23. veljače 2019. od 10 do 19 sati i u nedjelju 24. veljače 2019. od 10 do 18 sati. Na svečanoj večeri, koja će se održati u petak 22. veljače 2019. godine, u restoranu Gastro Globus, dvorana Ambasador, bit će predstavljeni rezultati analize kakvoće ocjenjivanih ulja te dodijeljene diplome i medalje.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i sudjelujete u prodajnoj izložbi te se građanima grada Zagreba i drugim posjetiteljima predstavite sa svojim proizvodima. Prijave primamo isključivo uz popunjeni prijavni list u prilogu.

Za dodatne mogućnosti izlaganja te pitanja vezana uz prodajnu izložbu na usluzi su Vam:

Božica Kliman    mob. 098 481 192  E-mail: bozica.kliman@yahoo.com  

Renato Balen       mob. 098 383 007  E-mail: renbalen1@gmail.com 

 Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na info@zagreboliveinstitute.hr ili na adresu udruge zagrebački maslinarski institut, A. Šenoe 37, Mala Gorica, 10431 Sv. nedelja.

Budite dio najveće maslinarske fešte u Zagrebu!

U prilogu možete  pronaći  ponudu i prijavni list za sudjelovanje na Festivalu.