Poziv izlagačima za sudjelovanje na 5. Festivalu maslina

06 . Prosinac . 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

Dragi maslinari, dragi proizvođači!

 

Još jedan Festival maslina u Zagrebu je pred nama. U organizaciji Zagrebačkog maslinarskog instituta i u suorganizaciji Ministarstva poljoprivrede (Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva), festival će se održati 22. i 23. veljače 2020. godine. Kao i prijašnjih godina održava se prodajna izložba maslinovog ulja i drugih proizvoda od maslina.

S obzirom da smo ove godine promijenili lokaciju sa Zagrebačkog Velesajma u hotel the Westin, promijenio se i sam koncept festivala. Više nismo vezani za sajamsku priredbu Nauticu tako da će ulaz biti besplatan za sve posjetitelje. Zbog toga, ali i lokacije koja je u samom centru Zagreba, očekujemo veliku posjećenost. Stručni, edukativni dio s okruglim stolom i predavanjima bit će organiziran tako da će na njima moći nesmetano prisustvovati svi izlagači.

Pozivamo vas da nam se pridružite i sudjelujete na prodajnoj izložbi te predstavite sebe i svoje proizvode građanima grada Zagreba i drugim posjetiteljima. Odlična je ovo prilika za kontakte s potencijalnim kupcima i budućim partnerima te za razmjenu iskustava i znanja sa stručnjacima i kolegama.

Dio prodajnih stolova može osim za  prodaju maslinova ulja biti namijenjen i za prodaju sireva, vina i suhomesnatih proizvoda. Pozivamo sve zainteresirane proizvođače da se što prije jave i pošalju popunjeni Prijavni list (u prilogu).

 

Srdačan pozdrav,

Zagrebački maslinarski institut