Poziv proizvođačima maslinova ulja na prodajnu izložbu na 3. Festivalu maslina u Zagrebu 2018.

08 . Rujan . 2017

 

 

 

 

 

 

 

U organizaciji Udruge „Zagrebački maslinarski institut“ i „Zagrebačkog Velesajma“  na Zagrebačkom velesajmu će se od 23. do 25. veljače 2018., održati 3. Festival maslina u Zagrebu. Vrijeme održavanje je u istom terminu kada i renomirani sajmovi Nautika i Hotel&Gastroteh. Festival će se održavati u Kongresnom centru ZV-a, a svečana večera će biti u Gastro-Globusu.

Program i sadržaj Festivala će biti bogatiji od prethodnog, tako da se očekuje vrlo veliki odaziv zainteresiranih, kako maslinara i drugih izlagača, tako i građana. Novina je pola dana dulje trajanje Festivala kao i  suorganizatorstvo Zagrebačkog Velesajama, čime će promidžba i organizacija samog Festivala biti još kvalitetnija.

Predviđeno otvaranje Festivala je u petak 23. veljače 2018. u 14 sati , a program Festivala će se održavati sve do nedjelje 25. veljače 2018. u 19 sati. Kao i prošlih godina predviđena je prodajna izložba maslinovog ulja i drugih proizvoda od maslina.Pozivamo Vas da nam se pridružite i sudjelujete u prodajnoj izložbi, te se građanima grada Zagreba i drugim posjetiteljima predstavite sa svojim proizvodima. Kao i prošle godine, izlagači i prodavači proizvoda na bazi maslina i maslinova ulja imaju povlašten status i cijenu izložbenog prostora.

Veličina osnovnog izložbenog prostora za vrijeme trajanja Festivala je 4m2. Cijena uređenog izložbenog prostora za tri dana festivala je 800,00 HRK,  s napomenom da prijave i uplate primamo do 1. veljače 2018. na račun Udruge:

IBAN: HR8224840081105771810, model HR99.

Broj štandova za prodavače ulja biti će ograničen, te Vas pozivamo na čim raniju predbilježbu.Svako dodatno oglašavanje, pozicioniranje panoa i sličnih reklamnih rekvizita izvan zakupljenog štanda, potrebno je usuglasiti s organizatorom Festivala.

Za dodatne mogućnosti izlaganja, te pitanja vezana uz prodajnu izložbu, molim Vas obratite se :

g. Renatu Balenu,
Tel.: 098 383 007, E-mail: renbalen1@gmail.com

ili gđi Jacinti Vuković na: Tel.: 098 463 785, E-mail: jacinta.vukovic@synovia-solutions.com

Više informacija kao i naknadne obavijesti o Festivalu možete pronaći na  www.zagreboliveinstitute.hr. Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na info@zagreboliveinstitute.hr ili na adresu udruge.

Budite dio najveće maslinarske fešte u Zagrebu!

 

Srećko Gross, predsjednik Organizacijskog odbora 3. Festivala maslina u Zagrebu

Krunoslav Kovačević, predsjednik udruge Zagrebački maslinarski institut