Poziv proizvođačima maslinova ulja na prodajnu izložbu na 4. Festivalu maslina u Zagrebu 2019.

20 . Listopad . 2018

4. Festival maslina u Zagrebu održat će se 23. i 24. veljače 2019.

Organizator festivala je Zagrebački maslinarski institut, a u suorganizatori su Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba i Zagrebački velesajam. Zagrebački Festival će se održavati u Kongresnom centru ZV-a. Uspjeh dosadašnja tri festivala maslina u Zagrebu dodatno nas potiče i motivira da organiziramo još bolju i uspješniju manifestaciju u kojoj ćete, nadamo se, sudjelovati i uživati.

Program i sadržaj Festivala će biti bogatiji od prethodnog, tako da se očekuje vrlo veliki odaziv zainteresiranih, kako maslinara i drugih izlagača, tako i građana.

Predviđeno otvaranje Festivala je u subotu 23. veljače 2019., a program Festivala će se održavati sve do nedjelje 24. veljače 2019. u 19 sati. Kao i prošlih godina predviđena je prodajna izložba maslinovog ulja i drugih proizvoda od maslina.

Na svečanoj večeri, koja će se održati u petak 22. veljače 2019., u restoranu Gastro-Globus, dvorana Ambasador, bit će predstavljeni rezultati analize kakvoće ocjenjivanih ulja te dodijeljene diplome i medalje.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i sudjelujete u prodajnoj izložbi, te se građanima grada Zagreba i drugim posjetiteljima predstavite sa svojim proizvodima. 

Kao i prošle godine, izlagači i prodavači proizvoda na bazi maslina i maslinova ulja imaju povlašten status i cijenu izložbenog prostora.

Veličina osnovnog izložbenog prostora za vrijeme trajanja Festivala je 4m2. Cijena uređenog izložbenog prostora za 2 dana festivala je 1.200,00 HRK,  s napomenom da prijave i uplate primamo do 5. veljače 2019. na račun Udruge.

U cijenu su uključeni standardizirani štand, 1 barska stolica, grafika i natpis iznad štanda, reflektor i utičnica, kao i objava kontakt podataka izlagača u katalogu Festivala Maslina.

Ponuda vrijedi isključivo za izlagače maslinova ulja i proizvoda na bazi maslina.

Broj štandova za prodavače ulja i proizvoda od maslina  biti će ograničen, te Vas pozivamo na čim raniju predbilježbu. Prijave primamo isključivo uz popunjeni prijavni list u prilogu.

Za dodatne mogućnosti izlaganja, te pitanja vezana uz prodajnu izložbu, molim Vas obratite se :

gđi Božici Kliman,
Tel.: 098 4811 92 , E-mail : bozica.kliman@yahoo.com

ili g. Renatu Balen na:

Tel.: 098 383 007, E-mail: renbalen1@gmail.com

Više informacija kao i naknadne obavijesti o Festivalu možete pronaći na  www.zagreboliveinstitute.hr. Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na info@zagreboliveinstitute.hr ili na adresu udruge.

Budite dio najveće maslinarske fešte u Zagrebu!

 

Srećko Gross, predsjednik Organizacijskog odbora 4. Festivala maslina u Zagrebu

Krunoslav Kovačević,predsjednik udruge Zagrebački maslinarski institut

 

 

4. Festival maslina u Zagrebu 2019.

Termin održavanja Festivala: petak  23. veljače do nedjelje 24. veljače 2019.

Mjesto održavanja: Zagrebački velesajam, Kongresni centar

Organizator festivala: Zagrebački maslinarski institut

Suorganizatori: Zagrebački velesajam,

Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba

Augusta Šenoe 37, Mala Gorica, 10431 Sveta Nedjelja

IBAN: HR8224840081105771810, model HR99