Večer maslinara - važna obavijest

19 . Veljača . 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani,

Sukladno najavi "Večer maslinara" će se održati  u restoranu Gastro Globus 24.veljače sa početkom u 20 sati.

Svi gosti koji su platili svoje večere, karte za večere mogu podignuti na Registracijskom štandu Festivala ili na štandu Zagrebačkog maslinarskog instituta po početku Festivala 23.veljače, kao i na ulazu u restoran Gastro Globus 24.veljače od 19.30 sati.

OBAVEZNO JE POSJEDOVANJE KARTE-VOUCHERA KAO DOKAZA O PLAĆENOJ VEČERI.

NIJE MOGUĆA REFUNDACIJA ZA PLAĆENE, A NE ISKORIŠTENE VEČERE.

Zbog ograničenog broja sjedećih mjesta, molimo sve goste da na vrijeme izvrše kupnju i uplatu dodatnih večera ,svakako do početka Festivala, jer na dan održavanja Festivala više nećemo biti u mogućnosti garantirati Vam mogućnost kupnje dodatnih karata za večeru. Rezervacija stola je moguća za grupu osoba +8, te molimo sve goste da karte za večeru drže na stolu kako bi ih osoblje restorana moglo prikupiti. Večere će biti biti servirane od strane osoblja restorana Gastro Globus. 

Izložbeni prostor Festivala će se zatvoriti 24.veljače 19.30 sati. te se svi gosti slobodno mogu uputiti u restoran, dok će se za goste koji tek dolaze na večeru biti dostupan ulaz JUG II  ( ulaz ispred restorana Globus).JUG II je jedini mogući prilaz Restoranu Globus nakon 19.30.

Slobodno nam se obratite za sva dodatna pojašnjenja.

Kontakt - Ivan Prpić 095 539 6097

Vidimo se!